Selecteer een pagina

Welkom bij fortin

Onze gedachtegang

Fortin bruist van de gezelligheid. Bij binnenkomst word je altijd vrolijk begroet zowel door de barista’s als het leuke, open en rustige interieur. In het weekend komen mensen hier samen om gezellig te kletsen, tot rust te komen of om in een knus hoekje een boek of krant te lezen.

Doordeweeks zitten er ook regelmatig mensen gezellig te werken onder genot van een heerlijke kop koffie en een achtergrondmuziekje. 

Specialty cofFee

Tijdens de studie is de passie voor koffie tot leven gekomen. Wij genieten van kwaliteit en wilden hier graag aan bijdragen door middel van een hoogwaardige en gezellige koffiebar in Den Bosch.

Richting het eind van onze studie besloten wij Fortin te openen. Uiteindelijk zijn wij in November 2019 als café in den Bosch opengegaan. Wij zijn heel erg trots op hoe ver wij tot nu toe zijn gekomen. Het voelt als een tweede thuis. Dat is het natuurlijk ook een beetje voor ons!

 

New place, who dis?

Persoonlijk(heid). Wij zijn onszelf: positief, energiek en vol passie voor lekkere dingen. Wij hebben uitstekende kennis van koffie en nemen jou graag mee in deze mooie ervaring! Alle barista’s zijn uitermate getraind in de kunst van koffie en kunnen hierdoor altijd de beste koffie zetten, waardoor onze gasten altijd dezelfde kwaliteit kunnen verwachten.

Wij houden ook van leren en nieuwe dingen ontdekken en ervaren. Staat jouw favoriete (koffie gerelateerde) drankje niet op de kaart? Geen probleem, leg uit, en wij maken er een mooie creatie van. Als echte koffie kenners en enthousiastelingen, vinden wij het alleen maar mooi als wij iets nieuws mogen ontdekken. Wellicht zetten wij het nieuwe drankje zelfs wel op de kaart!

 

Specialty cofFee

Goede koffie staat bij ons altijd op nr.1! Daarom zijn wij heel precies in het uitzoeken van leveranciers van onze koffiebonen.  Ook wordt de koffie iedere keer met even veel precisie gezet, zodat wij er zeker van kunnen zijn dat wij ieder kopje van de bekende hoge kwaliteit koffie voorzien!

De ontdekkingsreiziger in ons wordt enthousiast van nieuwe smaken, en wij delen dit ook graag met onze klanten. Wij bieden verschillende bonenopties en verschillende manieren van koffiezetten aan die wij zelf zorgvuldig hebben uitgezocht en getest. Wij kunnen er daarom ook echt alles over vertellen.

Kom je eens langs? Wij staan te popelen om je te ontvangen!

 

Wees welkom

Bekijk de individuele pagina's van onze locatie's voor openingstijden en eventuele bijzonderheden. We zijn 7 dagen per week open, dus er is altijd tijd voor koffie.

Reserveren is niet mogelijk.

Op weekend dagen hebben wij een geen laptop beleid.

Helaas zijn er geen (baby) verschoon faciliteiten bij beide locaties.

Phone

073 234 0120

Onze passie ligt bij het maken van koffie en het bieden van top service. Dit telefoon nummer staat direct in verbinding met de koffiebar, hierdoor zijn we vaak slecht bereikbaar. Stuur naar dit nummer een Whatsapp bericht, en we komen spoedig op het bericht terug.

Address

Ridderstraat 6
5211KA, ‘s-Hertogenbosch

Visstraat 19
5211DM, 's-Hertogenbosch